Gränser för toleransen?

De som ordnar Uppsala Pride tycker inte att Folkpartiet platsar i deras Pride-parad. Det är kapitalismen som leder till förtryck av homosexuella, enligt arrangörerna.

 

Det är tydligen välkänt att alla socialistiska/kommunistiska länder har en öppen och tolerant politik gentemot HBTQ-personer. Det är ju bara att tänka tillbaka på Sovjetunionen, eller nu i Kina, Nordkorea eller Kuba. Hur öppet som helst!! Eller hur var det?
Och vilket förtryck det är i marknadsekonomiska/kapitalistiska länder som Sverige, Holland, Norge, Danmark, Storbritannien, Australien etc etc! För att inte tala om USA, presidenten där har ju utmärkt sig senaste tiden med uttalande om homosexuellas rätt att ingå äktenskap. Eller hur var det?


Häng med på torsdag 17 maj kl 13, Stora Torget, Uppsala. Då manifesterar vi på internationella dagen mot homofobi. Mot homofobi och för öppenhet och tolerans. Något som de anarkistiska socialister som arrangerar Uppsala Pride tycks ha svårt med, tyvärr.
Folkpartiet Uppsala Kommunförening och Liberala Ungdomsförbundet Uppsala samarrangerar. LUF hade kommunföreningens uppdrag att ordna gemensamt deltagande FP/LUF i Uppsala Pride, men nu blir det ett separat arrangemang istället.

 

Anders A. Aronsson
ordförande
Folkpartiet Liberalerna Uppsala Kommunförening


Kommentarer
Postat av: Tomas Alm

Jo ibland kan man ta sig för pannan. Hur tänkte man där, eller var det helt avsaknad av tänk.



Stort Lycka till den torsdagen och hoppas att de öppet liberala och toleranta människorna sluter upp hos er!



// Tomas Alm, FP i Håbo


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback