Träffpunkt Treklangen i Gottsunda

Kommunalrådet Cecilia Forss (M) knyter invigningsband, assisterad av Treklangens verksamhetsledare Mattias Rosendahl och övervakad av Treklangens ledningsgrupp samt Anders A. Aronsson (FP) och Ludvig Larsson (FP).

Invigningarna har duggat tätt senaste tiden. Lördag 4 september var det dags att inviga Träffpunkt Treklangen, i Gottsunda. I strålande solsken kunde vi först ha en liten invigningsceremoni, inramat av musik av ”von Veilitzen”, bestående av en grupp ungdomar från Gottsundaskolan. Mattias Rosendahl, engagerad och engagerande verksamhetsledare för Mötesplats Treklangen, hälsade välkommen. Folkpartiets landstingsrådskandidat Ludvig Larsson, jag själv och kommunalrådet Cecilia Fors (M) höll tal, varefter Cecilia fick invigningsknyta band.

 

I Treklangen, som ligger i anslutning till Gottsundsskolan ryms verksamhet för allt från ofödda (mödravårdscentral) till träffpunkt för pensionärer. Barnavårdscentral, ungdomsmottagning, öppna förskolor, svenska för invandrare, fritidslokal för skolan, möteslokaler, Lärcentrum inom Centrum för vuxnas lärande, socialtjänstens råd& stöd samt polisen. Förutsättningarna för gott samarbete mellan kommunala verksamheter, landstinget, staten i form av polisen samt föreningslivet är mycket goda.

 

Läs mer om Treklangen i kommunens pressmeddelande om invigningen.

 

Det finns en del foton från invigningen på sidan Mötesplats Uppsala.

 

Efter invigningen fick man förstås gå runt i lokalerna, kolla på alla fina utrymmen, prat med personal som var på plats. Det gick inte att ta miste på entusiasmen bland medarbetarna; fina, gemensamma lokaler ger än bättre förutsättningar för samarbete. Allt i syfte att kunna ge den service och det stöd som respektive person eller familj behöver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback