Framåt i Gottsundaprocessen - trots tidvis knagglig väg

Barn från förskolan Växthuset tog första spadtagen för ombyggnad av Gottsunda Centrum, den 2 oktober 2009.

Fotot: Barn från förskolan Växthuset tog den 2 oktober de första spadtagen för ombyggnad av Gottsunda Centrum.

Det går framåt för Gottsundaprocessen, även om vägen tidvis varit knagglig.
Så kan man kort sammanfatta den rapport som Trine Wirén förtjänstfullt skrivit som praktikarbete inom Pol.mag.-programmet vid Uppsala Universitet. Trine föredrog rapporten för Socialnämnden för barn och unga onsdag 21 oktober. Efter diverse olika turer med uppdrag från kommunfullmäktige som inte kommit med i Uppsala kommuns styrdokument IVE (Inriktning - Verkesmahet - Ekonomi) så är det nu ordning på detta. Tydliga uppdrag till alla nämnder och styrelser att inom sina respektive verksamhetsområden bidra till en positiv utveckling i Gottsundaprocessen.

Det är inte lätt att få alla kommunala verksamheter att dra åt samma håll, men vad gäller Gottsundas utveckling finns i vart fall en mycket tydlig politisk viljeinriktning. Med viss ihärdighet kommer vi som är med i den politiska styrgruppen för arbetet att driva på på allehanda kanter.

"Vind i seglen för Gottsundaprocessen" skrev Upsala Nya Tidning redan lördag 17 oktober. Hade artikeln kommit på söndagen hade det blivit som födelsedagspresent! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback