Trist historia..

..trist historia som sagt, det här med dataintrång. Eländigt att några unga LUF-entusiaster inte kan hålla reda på vad man gör och inte. Det finns svensk lag, det finns folkpartiets etiska riktlinjer, det finns t o m vanligt sunt förnuft (tyvärr mindre vanligt än vad det borde vara) - men ingen av dessa spärrar funkade tydligen.
Skickligt av (s) att hålla på kunskapen om intrånget, vänta in ett riktigt maffigt tillfälle. Just efter TV-utfrågningen av Fredrik Reinfeldt, som han tydligen gjorde mycket bra, så bra att (s) insåg att tiden var inne att spela ut intrångsfrågan, mitt i natten dessutom för att göra det mer dramatiskt. Vips hade man dels försatt (fp) i försvarsposition, dels dödat ett förmodat mediahaussande av Reinfeldt.

Frågan är hur mycket en sån här affär påverkar valutgången. Tyvärr kan det bidra till en kantring i opionen, i vart fall till Folkpartiets nackdel. Men det har ju varit många "affärer" under året. I våras handlade det om förtalskampanj mot Reinfeldt som organiserades av en partifunktionär inom (s).  Det finns grader i helvetet... skulle för min del se allvarligare på en förtalskampanj än ett dataintrång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback